Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Datapolitik​

Håndværkergården tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Samtidig sikre vi, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Håndværkergården er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: hvg@hvg.dk eller telefon 73 47 34 40​

Behandling af persondata
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Kontaktoplysninger, herunder navn, mailadresse, telefonnummer, forsendelses- og faktureringsadresse samt betalingsoplysninger.

Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer og yderligere e-mail signaturoplysninger.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.​

Kontakt os​

Håndværkergården AAAB og KBO

​Hjarupvej 49

​6200 Aabenraa

​​

​Telefon: 73 47 34 40​

E-mail: hvg@hvg.dk

Håndværkergården Sønderborg

​Agtoftsvej 11

​6400 Sønderborg

​Telefon: 73 47 34 40​

E-mail: hvg@hvg.dk

Telefontider: 

Mandag - Tirsdag: 10:00 - 14:00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 10:00 - 15:00 

Fredag: 10:00 - 12:00​